Αλεύρι κάστανου παραγωγής μας.
Αλεύρι χωρίς γλουτένη, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Το αλεύρι κάστανου παρουσιάζει πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας με απαραίτητα αμινοξέα , σχετικά υψηλή ποσότητα σακχάρων , άμυλο , διαιτητικές ίνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Δεδομένου ότι τα προϊόντα χωρίς γλουτένη έχουν συχνά έλλειψη μικροθρεπτικών συστατικών όπως φολικό, σίδηρο και διαιτητικές ίνες, το ενδιαφέρον για τη χρήση αλεύρου κάστανου για την αντικατάσταση πιο κοινών συστατικών όπως το ρύζι ή ο αραβόσιτος έχει αυξηθεί σημαντικά τελευταία χρόνια.
Το αλεύρι κάστανου εκ φύσεως χωρίς γλουτένη χρησιμοποιείται για την παρασκευή αλμυρών και γλυκών πιάτων ακόμα και για πύκνωση υγρών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του αντικαθιστώντας 100% του άλευρου σε μια συνταγή, ή και σε συνδυασμό με άλλα άλευρα σε αναλογία 20%-80%, 30%-70% ή 50%-50%… Το αλεύρι κάστανου συνδυάζεται άψογα με το αλεύρι σίτου ή το αλεύρι ολικής άλεσης. Προσφέρεται για την παρασκευή σπιτικών φρέσκων ζυμαρικών, σπιτικού ψωμιού , πίτσα, μπισκότα, κέικ, pancakes, κ.α.
Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.