Η Λευκή τρούφα του Μπόρχ συγκαταλέγεται στις άσπρες τρούφες και από πολλούς χαρακτηρίζεται ως η “μικρή ξαδέρφη” της πολύτιμης λευκής φθινοπωρινής τρούφας.
Ευδοκιμεί την περίοδο μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου. Προσθέτει γαστρονομική αξία και γεύση σκόρδου με νότες παλαιωμένου τυριού σε premium κοπές ψητών κρεάτων (Ribeye, Flap Steak), καθώς και σε ζυμαρικά και ομελέτες. Για τους “τολμηρούς” συνδυάζεται υπέροχα με άσπρη beurre blanc σος και θαλασσινά.
Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.