Ποικιλιακή σύνθεση: Sauvignon Blanc- Ροδίτης – Σαββατιανό.
Οινοποίηση-Παλαίωση: Mέθοδος Skin Contanct. Διατήρηση δηλαδή του σταφυλοπολτού για 24 ώρες σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και ζύμωση για 70 ημέρες. Μετά την αποζύμωση, ακολουθεί batonnage 30 ημερών.
Χαρακτηριστικά: Λαμπερό πρασινοκίτρινο κρυστάλλινο χρώμα. Μύτη εξωτικών φρούτων και εσπεριδοειδών σε καλή ένταση. Λιπαρό με καλή δομή και μακρά επίγευση.
Αμπελώνας: Αμπέλια ηλικίας από 50 έως 60 ετών σε υψόμετρο 350 μέτρων και απόδοση 600 kg/στρέμμα.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Θερμοκρασία σερβιρίσματος.
Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.