Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό φιστίκι το οποίο πλένεται και έπειτα μπαίνει σε θάλαμο ξηραντήριου παραμένοντας εκεί για περίπου ένα 24ωρο ώστε να φύγει η υγρασία του. Τέλος αλέθεται μαζί με τη φλούδα του σε παραδοσιακό πετρόμυλο ώστε να κρατά αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά – βιταμίνες, το άρωμα και την γεύση του. Το βασικότερο όμως είναι ότι δεν περιέχει καθόλου φοινικέλαιο – λάδι, αλάτι και ζάχαρη!
Τέλος το Φυστικοβούτυρο Θεσσαλονίκης, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά και δεν περιέχει καθόλου φοινικέλαιο, αλάτι και ζάχαρη!
Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.