Τα φουντούκια περιέχουν ικανοποιητικές ποσότητες βιταμίνης Β6, τανίνες, φλαβονοειδή ενώσεις ,βιταμίνη Ε, μέταλλα όπως μαγγάνιο, κάλιο, ασβέστιο, χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και σελήνιο, ποσότητες από ω-6 και ω-9 λιπαρών οξέων όπως το ελαϊκό οξύ. Σε συνδυασμό με το μέλι που θεωρείται υψηλής θρεπτικής αξίας κυρίως για το μεγάλο αριθμό διαφορετικών ουσιών όπως τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία, έχουμε ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας. Μια υγιεινή επιλογή για κάθε ηλικία.
Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.