Ποικιλιακή σύνθεση: Σαββατιανό – Mαλαγουζιά.
Οινοποίηση-Παλαίωση: Προζυμωτική κρυοεκχύλιση για 24 ώρες και για τις δύο ποικιλίες.
Χαρακτηριστικά: Ευχάριστο, δροσερό, αρωματικό κρασί με ωραία επίγευση.
Αμπελώνας: Αμπέλια ηλικίας από 50 έως 60 ετών σε υψόμετρο 350 μέτρων και απόδοση 600 kg/στρέμμα.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Θερμοκρασία σερβιρίσματος 12ο-14ο C.
Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.