1 έτος πριν
458 Προβολές

Πρόπολη 20ml – Παναγιώτης Τσαγδής

Κατηγορία: Αγροτικά
Κατηγορία: Μέλι - Παράγωγα
Πετρούπολη 132 31, Ελλάδα Ανοιγμα χάρτη
Τιμή από: 10€ τεμάχιο/αναγραφ. βάρος

Πρόπολη σε σπρέι η σε σταγόνες.

Η πρόπολη είναι μία κολλώδης ουσία, η οποία παράγεται μέσω μίας διαδικασίας από τις μέλισσες. Για το λόγο αυτό ονομάζεται εναλλακτικά bee-glue. Η συλλογή ρητινωδών εκκρίσεων από τους φλοιούς φυτών από τις μέλισσες σε συνδυασμό με το κερί, τη γύρη, και διάφορα ένζυμα δίνουν αυτό το φυσικό θησαυρό. Πρόκειται για μία ουσία, η οποία χρησιμοποιείται με διπλό τρόπο από τις μέλισσες. Η πρόπολη χρησιμοποιείται από τη μία για να στεγανοποιήσει την κυψέλη αλλά και για να αποστειρώσει το εσωτερικό της.

Η χημική σύσταση της πρόπολης είναι αυτή που την κάνει τόσο ξεχωριστή και ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό. Φαίνεται πως η πρόπολη αποτελείται από περισσότερες από 300 χημικές ενώσεις. Η ρητίνη, το κερί, τα αιθέρια έλαια, η γύρη, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της. Οι αρωματικές ουσίες, τα ζάχαρα, τα βάλσαμα, οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία κ.α. συνθέτουν ένα μοναδικό φυσικό προϊόν.

Τα οφέλη της τον οργανισμό

Ήδη από τα αρχαιότητα είχε αναγνωριστεί η πολυτιμότητα της πρόπολης για τον οργανισμό. Πρόκειται για ένα θεραπευτικό εργαλείο αλλά κι ένα σύμμαχο για τον άνθρωπο. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ωστόσο, ότι δεν μπορεί να μας προσφέρει τα οφέλη της σε πρωτογενή μορφή. Όμως κατόπιν σωστής επεξεργασίας αυτή μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ωφέλιμη για τη θωράκιση του οργανισμού.

Συνολικά, η πρόπολη φαίνεται να έχει δράση ενάντια στα παθογόνα βακτήρια, στους ιούς και στους μύκητες καθώς και αντιφλεγμονώδη δράση. Η αντιική δράση της πρόπολης φαίνεται να είναι μία από τις πιο ευεργετικές ιδιότητές της. Η περιεκτικότητά της σε φλαβονοειδή, είναι κυρίως υπεύθυνη για την ιδιότητά της αυτή. Η πρόπολη, παράλληλα, θωρακίζει τον οργανισμό και να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στα φλαβονοειδή. Μπορεί να προσφέρει ανοσία απέναντι σε κάποιες παθήσεις. Φαίνεται επίσης ότι προάγει την κυτταρική αναγέννηση. Τέλος, προστατεύει από τη γρίπη.

Συνοπτικά, η πρόπολη είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό, το οποίο ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού, ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Υπάρχει μία ποικιλία προϊόντων, στα οποία έχει ενταχθεί η πρόπολη, για να προσφέρει τα οφέλη της.

Τύπος Υπηρεσίας: Πώληση Τροφίμων
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Επικοινωνίας
Περιφέρεια: Αττική

Προνόμια Πωλητή

Πωλητής με μεγάλη προσφορά στην ομάδα
Πωλητής με μεγάλη χρονική διάρκεια
Παναγιώτης Τσαγδής
Μέλος εδώ και: 1 έτος
Ιωνίας 46, Πετρούπολη, Αττική, 13231
Δείτε όλα τα προϊόντα/αγαθά
306 * * * * * * * * *
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.

Ελευθέρου Ανθρώπου 86, Γλυφάδα, Αθήνα, Ελλάδα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media

Νέες Καταχωρήσεις

© 2022 FarmerPlace. All rights reserved. Created by GK