Πήραμε μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες γεύσεις της Μεσσηνίας , το λουκάνικο με πορτοκάλι, και το βάλαμε σε βάζο (χωρίς το κρέας φυσικά). Το αποτέλεσμα είναι ένα βαθιά αρωματικό και γευστικό τσάτνεϊ με τη γλύκα και την καταπληκτική γεύση του πορτοκαλιού και τη ζεστασιά και βάθος του κύμινου. Εξαιρετικό σε πλατό με τυριά και κρύα κρέατα, σε πράσινες σαλάτες η ακόμα και σε ένα απλό σάντουιτς με τυρί. Ταιριάζει πολύ σαν μπαχαρικό στο κοτόπουλο ή γαλοπούλα στον φούρνο, με πατάτες.
Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.