1 έτος πριν
220 Προβολές

Βάμμα Πρόπολης 20ml – Μακεδονικές Μέλισσες

Κατηγορία: Αγροτικά
Κατηγορία: Μέλι - Παράγωγα
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Ανοιγμα χάρτη
Τιμή από: 8€ τεμάχιο/αναγραφ. βάρος

Το αντιβιοτικό της φύσης είναι εδώ!

Το βάμμα πρόπολης είναι ένα απόλυτα φυσικό αντιβιοτικό. Περιέχει περισσότερες από 300 διαφορετικές ουσίες με τα φλαβονοειδή να καταλαμβάνουν ποσοστό περίπου ή ίσο με το 45-50%. Πολλά φλαβονοειδή έχουν σπασμολυτικές, αντιαλλεργικές και διουρητικές δράσεις. Η συμβολή τους στην ανθρώπινη υγεία έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις ευεργετική, καθώς ενεργοποιούν ένζυμα τα οποία μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης συγκεκριμένων τύπων καρκίνου, καρδιακών παθήσεων και εκφυλιστικών παθήσεων που σχετίζονται με τη γήρανση. Κάποιες από αυτές τις ουσίες συμβάλλουν επίσης στην καλύτερη υγεία των δοντιών και τη μείωση της εκδήλωσης κοινών ασθενειών όπως η γρίπη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η πρόπολη είναι κάτι περισσότερο από αντιβιοτικό, είναι πηγή ανοσίας.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την πρόπολη στην καθημερινότητά μου?

Η πρόπολη μπορεί να θωρακίσει τον οργανισμό μας. Ιδιαίτερα, το βάμμα πρόπολης, στις μικρότερες ηλικίες αν χρησιμοποιηθεί προληπτικά ( 10 σταγόνες ημερησίως ) από την αρχή της σχολικής χρονιάς έως και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, μπορεί να προστατέψει τον οργανισμό από ιώσεις και κρυολογήματα. Παράλληλα το βάμμα πρόπολης μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια μιας ίωσης, μειώνοντας τα συμπτώματα και επιταχύνοντας την ανάρρωση του οργανισμού.

Είναι γνωστό επίσης πως η πρόπολη διαθέτει αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Για τον λόγο αυτό παρατηρείται ταχύτατη επούλωση πληγών. Χρησιμοποιείται το βάμμα πρόπολης τοπικά σε εγκαύματα, τραύματα, δερματικές μολύνσεις, έκζεμα, πληγές από κατακλίσεις, εκδορές, αμυχές και ιδίως σε στοματικά έλκη. Ακόμη το βάμμα πρόπολης μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά σε επιχείλιο έρπητα όπως επίσης και σε προβλήματα ακμής ( τοπική χρήση πάνω στα σπυράκια)

Το βάμμα πρόπολης πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή στην αρχή γιατί υπάρχει μία πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία. Το ποσοστό εμφάνισης αλλεργιών λόγω της πρόπολης είναι πολύ μικρό ( 1 άτομο στους 2.000 ) αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί πρώτα επιδερμικά. Σε περίπτωση που εμφανιστούν κόκκινες κηλίδες θα πρέπει να διακοπεί η χρήση.

Δοσολογία:

Ενήλικες

15 σταγόνες βάμμα πρόπολης την ημέρα σε αφέψημα ή σε ένα κουταλάκι μαζί με νερό. Περιέχει 30% συγκέντρωση για αυτό και η δοσολογία είναι μικρότερη. Αυτό το κάνουμε προληπτικά μια φορά την ημέρα ή κατόπιν προβλήματος δύο ή τρεις.

Παιδιά από 4 έως 12 χρονών

Μία σταγόνα για κάθε χρόνο της ηλικίας τους έως το 8ο χρόνο π.χ. 4 χρόνων- 4 σταγόνες. Από τον 8ο χρόνο και έπειτα 8 – 10 σταγόνες μία φορά την ημέρα προληπτικά ή κατόπιν προβλήματος δύο ή τρεις φορές ημερησίως.

Τρόποι αποστολής
Θεσσαλονίκη δωρεάν διανομή με minimum παραγγελία 2 κιλών.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα
Για δέμα 2-3 κιλά:
Έξοδα μεταφορικών 3€ , για κάθε επιπλέον κιλό 1€.
Έξοδα αντικαταβολής 2,5€.

Τύπος Υπηρεσίας: Πώληση Τροφίμων
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Επικοινωνίας
Περιφέρεια: Κεντρική Μακεδονία

Προνόμια Πωλητή

Πωλητής με μεγάλη προσφορά στην ομάδα
Πωλητής με μεγάλη χρονική διάρκεια
Μακεδονικές Μέλισσες
Μέλος εδώ και: 1 έτος
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Δείτε όλα τα προϊόντα/αγαθά
306 * * * * * * * * *
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.

© 2022 FarmerPlace. All rights reserved. Created by GK