1 έτος πριν
63 Προβολές

Βάμμα πρόπολης 30ml – Μελισσοφάρμα Γκότση

Κατηγορία: Αγροτικά
Κατηγορία: Μέλι - Παράγωγα
Ευξείνου Πόντου, Ανατολή 452 21, Ελλάδα Ανοιγμα χάρτη
Τιμή από: 10€ τεμάχιο/αναγραφ. βάρος

Η πρόπολη έχει δράση ενάντια στα παθογόνα βακτήρια, στους ιούς και στους μύκητες, αντιφλεγμονώδη δράση καθώς και θετική επίδραση σε διάφορες παθήσεις του δέρματος. Είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό, το οποίο ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού, ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Υπάρχει μία ποικιλία προϊόντων, στα οποία έχει ενταχθεί η πρόπολη, για να προσφέρει τα οφέλη της.

Το βάμμα Πρόπολης: 10-15 σταγόνες (παιδιά 5) σε μισό ποτηράκι νερό ή γάλα. 1 φορά την ημέρα(σαν αντιοξειδωτικό και για ένα μήνα τουλάχιστον) ή 3 φορές την ημέρα σε αναπνευστικές ή πεπτικές ιώσεις. Το βάμμα χρησιμοποιείται απευθείας πάνω σε σπυράκια, κοψίματα, τσιμπήματα. Προσοχή μέχρι να στεγνώσει στο δέρμα να μην έρθει σε επαφή με ρούχα γιατί βάφει.

Οι μέλισσες παράγουν τη πρόπολη από φυτικές ρητίνες δασικών κυρίως δέντρων. Προσθέτουν κερί, γύρη και διάφορες δικές τους εκκρίσεις. Αυτές τις ρητινώδεις ουσίες, “προ της πόλης” οι μέλισσες τις χρησιμοποιούν για ν’ απολυμάνουν να προστατέψουν και να στεγανοποιήσουν την κυψέλη. Τα πολλά φλαβονοειδή που περιέχει, της δίνουν μεγάλη αντιβακτηριακή, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση στις αρθρώσεις και στο δέρμα. Επουλώνει πληγές (έλκη, κολίτιδα) και βοηθάει στην ανάπλαση ιστών και δερματοπάθειες. Είναι αποτελεσματική στην υγιεινή της στοματικής κοιλότητας, σε περιοδοντικά προβλήματα και άφθες. Τέλος βοηθάει τις χρόνιες φαρυγγίτιδες, πονόλαιμους, γαστρεντερίτιδες. Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τελική Χρέωση: Από 5 - 10€ ανάλογα τη συσκευασία
Συσκευασία 10ml 5 ευρώ
Τύπος Υπηρεσίας: Πώληση Τροφίμων
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Επικοινωνίας
Περιφέρεια: Ήπειρος

Προνόμια Πωλητή

Πωλητής με μεγάλη προσφορά στην ομάδα
Πωλητής με μεγάλη χρονική διάρκεια
Μελισσοφάρμα Γκότση
Μέλος εδώ και: 1 έτος
Ευξείνου Πόντου, Ανατολή, 45221
Δείτε όλα τα προϊόντα/αγαθά
306 * * * * * * * * *
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.

Ελευθέρου Ανθρώπου 86, Γλυφάδα, Αθήνα, Ελλάδα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media

Νέες Καταχωρήσεις

© 2022 FarmerPlace. All rights reserved. Created by GK