Βιολογικό πετιμέζι από μαύρη Κορινθιακή σταφίδα, χωρίς ζάχαρη όπου το οποίο παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο στο χώρο μας και αποτελεί προϊόν οικοτεχνίας. Το πετιμέζι είναι ένα παχύρρευστο σιρόπι με σκούρο χρώμα το οποίο παράγεται από το βράσιμο του μούστου. Είναι υποπροϊόν του σταφυλιού και χρησιμοποιείται κυρίως ως γλυκαντική ουσία για την παραγωγή γλυκόξινων πιάτων, για σάλτσες σε σαλάτες, για σιρόπι γλυκών (π.χ. σε παγωτά, γιαούρτια, λουκουμάδες) και σε διάφορα ροφήματα αντί για ζάχαρη.
Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.