1 έτος πριν
321 Προβολές

Χυλοπίτες Λαχανικών 500γρ – Σπιτικό Εργαστήριο Ζυμαρικών

Κατηγορία: Λοιπά Τρόφιμα
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Δημ. Νικά 34, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα Ανοιγμα χάρτη
Τιμή από: 3.30€ τεμάχιο/αναγραφ. βάρος

1. Χυλοπίτες λαχανικών (αλεύρι, σιμιγδάλι, φρέσκα πολτοποιημένα λαχανικά (καρότο, σπανάκι, πιπεριά φλωρίνης ,παντζάρι , ανάμεικτες), αλάτι 1% ].
2. Χυλοπίτες λαχανικών ζέας(αλεύρι ζέας ολικής, σιμιγδάλι, φρέσκα πολτοποιημένα λαχανικά (καρότο, ντομάτα, πιπεριά φλωρίνης ,κρεμμύδι), αλάτι 1% ].

Τα ζυμαρικά που παράγουμε και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι προσεγμένα και άριστης ποιότητας. Δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά. Ότι φτιάχνουμε το δίνουμε και στο δικό μας παιδί. Τα προϊόντα με τα λαχανικά μπορούν να τα καταναλώσουν και όσοι δεν θέλουν ζωικά λιπαρά, είναι vegetarian ή vegan.

Υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε και τροποποιήσεις στις συνταγές αν θέλετε κάτι διαφορετικό κατόπιν συνεννόησης. Επειδή οι τραχανάδες είναι χειροποίητοι και φρέσκοι για μεγάλο όγκο παραγγελιών ζητούμε εξαρχής την κατανόησή σας. Οι σταρένιοι τραχανάδες επειδή είναι χρονοβόροι στη διαδικασία παραγωγής θέλουν λίγες μέρες παραπάνω. Όλα είναι φρέσκα δεν υπάρχει αποθήκη!

Τελική Χρέωση: Από 3.30 - 4.30€ ανάλογα τη συσκευασία
Χυλοπίτες λαχανικών - Συσκευασία 500 γρ 3,30 ευρώ Χυλοπίτες λαχανικών ζέας - Συσκευασία 500 γρ 4,30 ευρώ Μπορούμε να στείλουμε με γενική ταχυδρομική με παραλαβή από το αντίστοιχο κατάστημα της περιοχή σας με 3,20 € (αντικαταβολή 4,00€). Ή παράδοση στην πόρτα σας με 4,70 € (αντικαταβολή 5,50) μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό 1,20 €. Για όποιον επιθυμεί με boxnow 4€ μέχρι 5 κιλά.
Τύπος Υπηρεσίας: Πώληση Τροφίμων
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Επικοινωνίας
Περιφέρεια: Κεντρική Μακεδονία

Προνόμια Πωλητή

Πωλητής με μεγάλη προσφορά στην ομάδα

Αποστολή με BOX NOW

Υποστηρίζεται
Σπιτικό Εργαστήριο Ζυμαρικών
Μέλος εδώ και: 1 έτος
Δημητρίου Νίκα 34, Κατερίνη
Δείτε όλα τα προϊόντα/αγαθά
306 * * * * * * * * *
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Η μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα Ελλήνων Παραγωγών και Καταναλωτών.

Ελευθέρου Ανθρώπου 86, Γλυφάδα, Αθήνα, Ελλάδα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media
© 2022-24 FarmerPlace. All rights reserved. Created by G.K.