Φάρμα Μουσθένης

Φάρμα Μουσθένης

Μέλος εδώ και 1 έτος
Δοιράνης 1, Καβάλα
306 * * * * * * * * *
Με αγάπη και μεράκι, 3 γενιές τώρα, στους πρόποδες του Παγγαίου, κοντά στο χωρίο Μουσθένη, η οικογένεια μας ασχολείται με την εκτροφή αιγοπροβάτων.

Η παραγωγή ποιοτικού γάλακτος όπως επίσης και η σωστή διαχείριση των ζώων ήταν η κληρονομία μας.

Μέρος της κληρονομίας αυτής ήταν και τα μυστικά για το τυρί που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε…

Όλα αυτά, μαζί με καινοτόμες ιδέες και συνεχή βελτίωση, μας έκαναν αυτούς που είμαστε σήμερα…

Μια οικογενειακή επιχείρηση, με άριστα γενετικά βελτιωμένο κοπάδι και μοναδικά, γευστικά, τυροκομικά προϊόντα !!

Κατσικίσιο Τυρί

Γευστικό, λευκό, με λίγα λιπαρά σε σχέση με τα υπόλοιπα λευκά τυριά. Φτιαγμένο με μεράκι, από 100% φρέσκο παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα παραγωγής μας. Με πλούσια γεύση και ελαφρύ άρωμα, τρώγεται κυρίως ως επιτραπέζιο τυρί. Συνοδεύει σχεδόν όλες τις σαλάτες και μπορεί να καταναλωθεί ακόμη και ψητό ή σαγανάκι.

ΤΙΜΗ: 8,80 €/τεμάχιο των 900-950γρ συσκευασία μέσα σε φυσική άλμη.

Γραβιέρα

Σκληρό κίτρινο τυρί, 12 μηνών ωρίμανσης, με πλούσιο άρωμα και ήπια ισορροπημένη γεύση. Μπορεί η καταγωγή του να είναι Ελβετική, ωστόσο η γεύση και σύσταση του το κάνουν απόλυτα Ελληνικό καθώς η γραβιέρα μας παρασκευάζετε αποκλειστικά από 100% κατσικίσιο γάλα παραγωγής μας σε αντίθεση με το Ελβετικό στο οποίο χρησιμοποιείτε αγελαδινό. Συνοδεύει άριστα όλα τα κρασιά και καταναλώνετε φρέσκια ή ψημένη παρέα με ξηρούς καρπούς και φρούτα.

ΤΙΜΗ: 16,00 € /κιλό

Ταλαγάνι

Το ταλαγάνι παρασκευάζεται από 100% κατσικίσιο γάλα. Τρώγεται ωμό αλλά η γεύση του παίρνει αξία όταν το ψήσουμε. Αποκτά πλούσια αρώματα όταν το ψήσουμε σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι. Δεν χάνει το σχήμα του και δεν λιώνει. Συστήνουμε να το συνοδεύσετε με κάποιο chuntey, μαρμελάδα ή μέλι.

ΤΙΜΗ: 12,50 €/κιλό

Ταλαγάνι Καπνιστό

Το καπνιστό ταλαγάνι καπνίζεται με παραδοσιακό τρόπο με καπνό από ξύλο οξιάς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και χωρίς προσθήκη τεχνικών αρωματικών ουσιών. Φτιάχνεται από 100% κατσικίσιο γάλα.

Τρώγεται ωμό αλλά η γεύση του παίρνει αξία όταν το ψήσουμε. Αποκτά ακόμα πιο πλούσια αρώματα όταν το ψήσουμε σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι. Δεν χάνει το σχήμα του και δεν λιώνει. Συστήνουμε να το συνοδεύσετε με κάποιο chuntey, μαρμελάδα ή μέλι.

ΤΙΜΗ: 14,00€/κιλό

Βούτυρο

Βούτυρο πλούσιο σε αρώματα. Από αιγοπρόβειο γάλα! Θα κάνει τα γλυκά σας ακόμα πιο λαχταριστά, αλλά και στα φαγητά σας θα δώσει μια ξεχωριστή δυναμική στη γεύση τους.

TIMH: 14,80 €/κιλό

Γραβιέρες ωριμασμένες σε κόκκινο κρασί

Βάλαμε τις κλασσικές και πεντανόστιμες κατσικίσιες γραβιέρες μας, να ωριμάσουν μέσα σε κόκκινο κρασί.

Τα αρώματα που απέκτησαν αλλά και το χρώμα είναι μοναδικά.

Τρώγεται ολόκληρη!

ΤΙΜΗ: 36,00€/κιλό

    Στείλτε Μήνυμα
    © 2022 FarmerPlace. All rights reserved. Created by GK